Hjem > Nyheder > Industri nyheder

Der er to hovedtyper af aluminiumprofil dyb behandling og aluminium profil præcisionsbehandling:

2024-04-29


Hvad er klassifikationerne for dyb bearbejdning og præcisionsbearbejdning af aluminiumsprofiler?




Der er to hovedtyper afaluminiumsprofildyb bearbejdning ogaluminiumsprofil præcisionsbehandling:




Aluminiumsprofil lille stykke oxidation, tilpasset kemisk oxidation af færdige aluminiumprofilprodukter, er oxidfilmen relativt tynd, med en tykkelse på omkring 0,5-4 mikron, og er porøs, blød og har gode adsorptionsegenskaber. Det kan bruges som det nederste lag af organiske belægninger, men dets slidstyrke og korrosionsbestandighed er ikke så god som anodiseret oxidfilm;




Aluminiumsprofil lille stykke oxidation, tilpasset elektrokemisk oxidation tilfærdige produkter i aluminiumsprofil, med en oxidfilmtykkelse på omkring 5-20 mikron (hård anodiseret oxidfilmtykkelse kan nå 60-200 mikron), høj hårdhed, god varmebestandighed og isolering, korrosionsbestandighed højere end kemisk oxidfilm, porøs og god adsorptionskapacitet. Det kemiske oxidationsbehandlingsudstyr til aluminium og aluminiumslegeringer er enkelt, let at betjene, har høj produktionseffektivitet, forbruger ikke elektricitet, har en bred vifte af anvendelser og er ikke begrænset af størrelsen og formen af ​​delene.




Aluminiumsprofil lille stykke oxidation,tilpasset aluminiumog aluminiumslegering kemiske oxidationsprocesser for aluminiumprofilprodukter kan opdeles i to kategorier baseret på deres opløsningsegenskaber: alkalisk oxidationsmetode og sur oxidationsmetode.




Tilpassede færdige produkter afspecialformede aluminiumsprofilerkan opdeles i oxidfilm, fosfatfilm, kromatfilm og kromatfosfatfilm i henhold til egenskaberne af filmlaget ispecial-formet aluminium profil behandlingplante. Aluminium er et relativt aktivt metal med et standardpotentiale på -1,66V. Det kan naturligt danne en oxidfilm med en tykkelse på omkring 0,01-0,1 mikrometer i luft. Denne oxidfilm er amorf, tynd og porøs og har dårlig korrosionsbestandighed.


Svovlsyreanodiseringsprocessen til forarbejdningspecialformede aluminiumsprofilerer enkel, løsningen er stabil, betjeningen er bekvem, det tilladte urenhedsindhold er bredt, det elektriske energiforbrug er lavt, omkostningerne er lave, og det kan næsten anvendes tilforarbejdning af aluminiumog forskellige aluminiumslegeringer. Derfor har det været meget brugt i Kina.





We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept